Coding Gods - Bogowie kodowania: [DL] 4Story Multi-Server Tool - Coding Gods - Bogowie kodowania

Skocz do zawartości

Pokaż wiadomość Ukryj wiadomość
Witaj na Coding Gods - Bogowie kodowania!

Chcesz programować cheaty/boty? Dołącz do nas!
Chcesz zarobić na cheatach/botach? Dowiedz się więcej!

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

[DL] 4Story Multi-Server Tool

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   PsychoBoy 

  • Tip Top
  • Grupa: God
  • Postów 1008
  • Rejestracja: 17-December 10
  • LokalizacjaUnknown

Napisano 19 August 2011 - 14:56

4Story Multi-Server Tool
Stworzony przeze mnie programik do przełączania serwerów bez konieczności ściągania innego klienta językowego (np. niemieckiego).

Dołączona grafika


~Informacje~

Autor: PsychoBoy
Wersja: 1.0
Notka: nie ma serwerów HUN (węgry) oraz USA, ponieważ posiadają one inną wersję klienta (GOA) Gates of Aragon.
Programik najlepiej wrzucić do folderu z grą, aby nie trzeba było wskazywać pliku TClient.exe

~Download~
Link: https://skydrive.liv...f0&sc=documents
Skan: https://13rbpw.bay.l...Tool.exe?psid=1

Dołączona grafika
5

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   SzaQalek 

  • Aktywny User II
  • Grupa: Regular User
  • Postów 54
  • Rejestracja: 22-June 11

Napisano 19 August 2011 - 19:29

znaczy że korzystając tylko z jednego klienta (polskiego) możemy zmienić sobie serwa? - oczywiście polskie serwery Aderia i Mortal są też, ale dawno nie grałem w 4story :D
Dołączona grafika
-1

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   PsychoBoy 

  • Tip Top
  • Grupa: God
  • Postów 1008
  • Rejestracja: 17-December 10
  • LokalizacjaUnknown

Napisano 19 August 2011 - 19:54

Chodzi o serwery językowe - mając klienta polskiego możemy np. wejść na serwer niemiecki czy czeski (oczywiście musimy posiadać konto w tym wypadku na niemieckim serwerze). Działa z dowolnego klienta językowego na dowolny inny (np. z Włoskiego możemy połączyć się na Polski) o ile oczywiście ma tą samą wersje gry (patchu).
Dołączona grafika
2

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Dawid333222 

  • User I
  • Grupa: User
  • Postów 14
  • Rejestracja: 21-December 10

Napisano 20 August 2011 - 16:04

Super program, nie trzeba w ogóle pobierać innych wersji a przy moim necie trochę by to trwało

Masz + a nawet 2
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   SzaQalek 

  • Aktywny User II
  • Grupa: Regular User
  • Postów 54
  • Rejestracja: 22-June 11

Napisano 21 August 2011 - 12:01

super sprawa :D

+
Dołączona grafika
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   121jirkus 

  • User II
  • Grupa: Regular User
  • Postów 29
  • Rejestracja: 27-March 11

Napisano 27 August 2011 - 20:49

THX For CZ!!
Dołączona grafika
1

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   cichyiti 

  • Rozkręca się
  • Grupa: Świeży User
  • Postów 6
  • Rejestracja: 31-December 11

Napisano 31 December 2011 - 11:28

A jeżeli by miał PL i bym wlazł na niemiecki serwer to będę miał polskie menu
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   PsychoBoy 

  • Tip Top
  • Grupa: God
  • Postów 1008
  • Rejestracja: 17-December 10
  • LokalizacjaUnknown

Napisano 01 January 2012 - 20:23

Tak. Gra będzie po polsku jeśli wejdziesz na jakikolwiek serwer np. niemiecki korzystając z polskiego klienta.
Dołączona grafika
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Artemkiev 

  • Początkujący
  • Grupa: Nowy User
  • Postów 3
  • Rejestracja: 14-December 14

Napisano 29 December 2014 - 13:56

Multi-Server System Plugin do we need this yet since we only have one
server as of now?
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   PsychoBoy 

  • Tip Top
  • Grupa: God
  • Postów 1008
  • Rejestracja: 17-December 10
  • LokalizacjaUnknown

Napisano 08 January 2015 - 00:47

@Artemkiev
not sure what you mean, you use one server so there's no need to switch between servers?
Dołączona grafika
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Podaj swój login i hasło


Opcje logowania
  Lub za pomocą tych serwisów